Lager Onderwijs

Reserveren voor een schoolvoorstelling doe je via de button inschrijven naast de voorstelling van jouw keuze. Als een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich laten opnemen op de wachtlijst. Zodra er plaatsen vrijkomen of een extra voorstelling wordt geboekt, krijgt u bericht van ons.

Walpurgis

Drie sterke vrouwen L1-L4

ma 1 okt 2018

Drie sterke vrouwen’ is een muziektheatervertelling met percussie, koto, zang en beeld, gebaseerd op een oeroud Japans sprookje waarin genderclichés op speelse wijze en met humor doorprikt worden.

Ultima Thule & Une Tribu

Saperlipopette L1-L4

do 29 nov 2018

Een oude man houdt zich stil. In zijn kamer. In zijn hoofd. En geen plannen of dromen! Want met morgen weet je nooit. Zijn kleindochter staat voor z’n deur. Zomaar, ineens. Vol kleur en gensters sterrenstof.

Esther de Koning

Ping (L4-L6)

do 13 dec 2018 tot vr 14 dec 2018

Klassebak Esther de Koning speelt de pannen van het dak in een absurde, komische, fantasievolle én ontroerende voorstelling. Ping vertelt ons hoe alles zo gekomen is: over haar moeder die voorgoed naar Mexico vertrok na de ruzies thuis, over haar opa en oma, over buurvrouw en politieagente...

Lap vzw

Level Q | L3, L4 & L5

ma 1 apr 2019

Level Q is een verrassende combinatie van dans, theater en circus. Er zijn 4 spelers. Spelen ze samen? Spelen ze elk voor zich? Zit er een saboteur in het spel? Waar is de limiet?