Muziek

Kerstconcert 2017

ma 18 dec 2017 - 14.30 uur

Tijdens dit nostalgisch kerstconcert zingt Cristel De Meulder de pannen van het dak, samen met Hanna Grociak op harp, Paul Klinck met viool en Jan Van Mol op het orgel. Op het programma staan traditionele kerstliederen en romantische melodieën om bij weg te dromen. Het publiek mag ook meezingen!

Kommil Foo

SCHOFT.

do 21 dec 2017 - 20.30 uur

Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen.
uitverkocht

Cinema Retro met Radio Modern

Some Like It Hot_Bal Final

vr 29 dec 2017 - 19.00 uur

In dit tijdperk van digitale cinema haalt ccBe de ratelende 35mm projector terug uit de kast. Met ‘CINEMA RETRO’ keert ccBe terug naar de roots van de cinema en verwent ze jou op een ‘golden oldie’ filmavond. Zak nog wat dieper in onze zeteltjes bij het spinnende geluid van de bobijntjes, vergaap u

Het Zesde Metaal

Theatertour ‘Calais’

za 17 feb 2018 - 20.30 uur

Het Zesde Metaal brengt herwerkte versies van songs uit het beklijvende ‘Calais’, en werk uit eerdere albums. De gloednieuwe arrangementen spreken tot de verbeelding. De muziek streelt, stuwt en schuurt, de songteksten nestelen zich onder de huid en de toeschouwer blijft zelden onbewogen.