Tijdens de zomervakantie is de ticketbalie van ccBe gesloten vanaf maandag 10 juli tot en met maandag 21 augustus.

Muziek

Nocturne

Brilschans By Night

za 16 sep 2017 - 19.30 uur

Op de nocturne maak je een wandeling in het brilschanspark langs verschillende acts, en geniet je van muziek, comedy, circus of vertellingen. Het park wordt aangekleed met gezellige lichten, vuur en kaarsen. Op het programma dit jaar staan onder andere Johan Petit en Kamal Kharmach.

DE KOLONIE MT & Peter De Graef

Twee Zielen

vr 29 sep 2017 - 20.30 uur

In drie verschillende tijdvakken ontmoeten ze elkaar. Ogenschijnlijk hebben de drie delen niets met elkaar te maken. De man (Peter De Graef) en de vrouw (Lottie Hellingman) staan in elk deel in een andere verhouding tegenover elkaar. Telkens speelt er een ander aspect van ongelijkwaardigheid.
uitverkocht

TE GEK!?

OPEN GEEST XL

di 10 okt 2017 - 20.30 uur

In 2014 en 2016 maakten Rick de Leeuw en Annelies Brosens van Laïs een drempelverlagende tournee langs de Vlaamse psychiatrische centra, en dit onder de titel ‘Open Geest’. Ditmaal krijgen, Rick en Annelies het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet.

Guido Belcanto

Liefde en Devotie

vr 27 okt 2017 - 20.30 uur

Liefde en Devotie, twee mooie woorden die op volmaakte wijze uitdrukken hoe Guido Belcanto zijn muzikale roeping belijdt en die hun ware betekenis onthullen in de liedjes die hij schreef voor deze plaat.

Madam Fortuna

In de V.I.P ballroom

do 30 nov 2017

In de V.I.P ballroom is er een vrolijk, maar bevreemdend feestje aan de gang. Een internationale bende feestvierders gaan uit hun dak. Het belooft een spannende avond te worden. Alles wat écht kan bekoren wordt geserveerd: zang, dans, muziek, theater en drank!

Kommil Foo

SCHOFT.

do 21 dec 2017 - 20.30 uur

Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen.

Het Zesde Metaal

Theatertour ‘Calais’

za 17 feb 2018 - 20.30 uur

Het Zesde Metaal brengt herwerkte versies van songs uit het beklijvende ‘Calais’, en werk uit eerdere albums. De gloednieuwe arrangementen spreken tot de verbeelding. De muziek streelt, stuwt en schuurt, de songteksten nestelen zich onder de huid en de toeschouwer blijft zelden onbewogen.