'Nuff Said

Met Buga, Joe Bowie (Defunkt), Bart Moeyaert en Felicity Ward

'Nuff Said. Seizoen nr 10. Stap voor stap groot geworden. Elk jaar meer kwaliteit. Elk jaar straffere line ups. Al 10 seizoenen lang het platform tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met ook nu de gonzofunkers van BRZZVLL en eindbaas Johan Petit als vaste waarden. Zij rollen de rode loper uit voor heerlijke nest performers die u bestoken met spoken word, hip hop, comedy, muziek en literatuur. Elke eerste vrijdag van de maand in de foyer van ccBe.

BUGA werd in 2013 zonder zijn medeweten ingeschreven door vrienden voor Comedymania en won! Buga speelt al meer dan 10 jaar amateurtheater in Sledderlo. Stand-up comedy bleef echter lonken, na een workshop in Genk werd het duidelijk, dit is Buga’s bestemming. Vorig jaar lokale artiest voor ‘Nuff Said in C-mine, nu in ccBe.

JOE BOWIE (VS) is een graag geziene gast op ‘Nuff Said. Ondertussen is hij even hard fan van ‘Nuff Said geworden als ‘Nuff Said van hem. Bowie richtte in 1979 de groep Defunkt op. Hiermee vergaarde hij een wereldwijde reputatie als tegendraads funkfenomeen met invloeden uit rock en punk. The Red Hot Chili Peppers beschouwen Defunkt als één van hun grote inspiratiebronnen.

BART MOEYAERT debuteerde als negentienjarige met ‘Duet met valse noten’ in 1983. Het boek werd bekroond, vertaald, kreeg een tweede leven als musical, en was een bestseller die een longseller werd. Zijn werk wordt door critici poëtisch, sfeervol, filmisch genoemd. De boeken zijn vaak bekroond in binnen- en buitenland en tot hiertoe in achttien talen verschenen. Ze worden gelezen door alle leeftijden, wat hem een aparte plek geeft binnen de literatuur.

FELICITY WARD (AUS) is een multibekroonde stand-up comedian, actrice en schrijfster. Haar debuutshow ‘Ugly as a Child Variety Show’ lanceerde haar in de stratosfeer van de Australische comedy scene. Sindsdien is ze op tour met verschillende succesvolle shows in Australië, Europa en de Verenigde Staten. Haar laatste optreden op het bekende Edingburgh Fringe Festival oogstte lovende kritieken en kreeg van zowel The Mirror als The Guardian het hoogste aantal sterren.

Volgende editie: 12 mei 2017


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • vt-statuut: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Reserveren aangeraden: ccbe@stad.antwerpen.be
03 286 88 20