'Nuff Said

Met Jennifer Evenhuis, Suli Breaks, Younes Van Den Broeck en Michael Fabbri

'Nuff Said. Seizoen nr 10. Stap voor stap groot geworden. Elk jaar meer kwaliteit. Elk jaar straffere line ups. Al 10 seizoenen lang het platform tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met ook nu de gonzofunkers van BRZZVLL en eindbaas Johan Petit als vaste waarden. Zij rollen de rode loper uit voor heerlijke nest performers die u bestoken met spoken word, hip hop, comedy, muziek en literatuur. Elke eerste vrijdag van de maand in de foyer van ccBe.

JENNIFER EVENHUIS (NL) is actrice en cabaretière.. Ze behaalde in 2007 de finale van de Culture Comedy Award en in 2009 de finale van cabaretwedstrijd Cameretten. Hilarische typetjes, poëtische conferences, een lekker liedje en dat alles met een vrij absurde kijk op het leven.
"Voor alle mensen die haar nog nooit hebben gezien is Jennifer Evenhuis de allergrappigste vrouw die er is in Nederland!" — Lebbis

SULI BREAKS (VK) is een charismatische dichter uit Londen die sociale media gebruikt als platform om mensen te betrekken bij belangrijke maatschappelijke thema's zoals racisme, religie, onderwijs en schoonheid. Hij werd bekend met 'Why I Hate School, but Love Education' dat meer dan 2 miljoen views vergaarde in amper drie dagen tijd en dat ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken werd.

YOUNES VAN DEN BROECK aka Spitler, 22 jaar, rapt al vele jaren. Hij neemt deel aan battles en cyphers. Hij zet nu zijn skills in om de stem van mensen die niet gehoord worden te laten weerklinken in zijn woordkunst. Zijn teksten zijn vooral gebaseerd op eigen ervaringen, actualiteit, geschiedenis en mythologie. Onder de naam Spitlart maakt hij als beeldend kunstenaar tekeningen en murals.

MICHAEL FABBRI (VK) wist zijn stempel al snel door te drukken in het Britse comedy circuit. Na zijn verschijning in 'So You Think You’re Funny?' op Channel 4 bouwde hij een flinke reputatie op als een van de meest veelbelovende opkomende comedians. Een reputatie die hij mooi weet waar te maken gezien hij vaak optreedt in de beste clubs van het land.
“One of the best up and coming acts around” – Chortle
“Exceptionally funny...extremely sharp...hugely enjoyable” - The Scotsman

Volgende editie: 6 okt. 2017 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Reserveren aangeraden:
ccBe@stad.antwerpen.be
03286 88 20