PARK Festival promoot urban muziekgenres die niet zo gekend zijn bij het grote publiek. Op de vorige edities knalde grime, jazz-electronica, UK en underground bass uit de speakers. Dit jaar staan de nieuwe genres Footwork en Vogue in de picture.

Het jonge Antwerpse KOP VZW organiseert een pop-up expo met Antwerpse kunstenaars. Rooftoptiger kleedt het terrein in met hun monumentale futuristische constructies.
Om de grote en ook kleine honger te stillen bereiden foodtrucks lekkers uit alle hoeken van de wereld.

Park mikt op alle Antwerpse jongeren en streeft ernaar om alle subculturen, sociale klasse en nationaliteiten te bereiken met een divers programma en gratis inkom.

Line-up
Philou Louzolo (NL), Ticklish (DE), Bassgang (DE), Blackwave., Title, Hill men, Shaka Shams, Mambele, Amo Achille en Numen

Park Festival is een organisatie van Foot juice Art. vzw in samenwerking met Jeugdhuis Den Eglantier, Kop vzw en Rooftoptiger met ondersteuning van Cultuurcentrum Berchem , district Antwerpen.

Facebook event


Praktisch

genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • Koning Albertpark
  • Prins albertlei 1
  • 2000 antwerpen

Extra

Het is toegelaten om eigen eten en drinken mee te nemen. Maar vergeet niet, Support your local scene! Er zullen verschillende lokale Foodtrucks aanwezig zijn en natuurlijk net als vorig jaar een bar uitgebaat door JC Den Eglantier.