'NUFF SAID

Met Hassan El Rahaui, Esohe Weyden, Ilja Leonard Pfeijffer, Thecolorgrey en Graig Campbell

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent. Iedere eerste vrijdag van de maand in de foyer van ccBe.

HASSAN EL RAHAUI (NL) is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die de harten van het publiek wint. In 2016 won deze vriendelijke Utrechter de juryprijs op het Griffioen Cabaret Festival.

ESOHE WEYDEN is een dichteres uit Antwerpen die altijd alles onder controle heeft behalve het vloeien van woorden uit haar mond. Ze is al een kleine twee jaar zoveel mogelijk mensen aan het bekogelen met woorden vanop elk beschikbaar podium en vindt geen rust tot ze iedereen heeft geraakt.

ILJA LEONARD PFEIJFFER (NL) is dichter, schrijver en classicus. In zijn roemruchte en succesvolle literaire carrière ontving hij al verschillende grote prijzen, waaronder de C. Buddingh’-prijs voor zijn poëziedebuut, de Libris Literatuurprijs voor zijn roman ‘La Superba’, en de Jan Campertprijs en de VSB Poëzieprijs voor zijn laatste dichtbundel ‘Idyllen’.

THECOLORGREY is het alias van de 22-jarige Antwerpenaar Will Michiels die zich sinds 2014 als MC, producer en songwriter op de kaart zet in de Belgische Urban-scene. Zijn Engelstalige rap valt op door de strakke flow in combinatie met smooth, laidback vibes, zelfgemaakte beats in een eigen productie. TheColorGrey rapt niet alleen met een flow waar de soul van afdruipt, maar zijn voortreffelijke en warme stem zuigt ook de aandacht naar zich toe.

CRAIG CAMPBELL (CAN) is een schitterende standupper en een van de meest charismatische en inventieve performers in het comedy circuit. Hij was te zien op tal van bekende tv shows zoals ‘Jim Carrey Live’, ‘Michael McIntyre's Comedy Roadshow’ en ‘Russell Howard's Good News’. Momenteel is hij voor de derde keer op tour met Frankie Boyle.
“Loud, beautifully crafted tales of outsider adventure” - Independent

Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem