SUPAFLY presents

TITLE_Up High Collective_OLVO

Up High Collective (live) 

Ergens tussen future soul en electronica vind je de eclectische en bedachtzaam opgebouwde deunen van Up High Collective. Een Leuvens collectief die hun naam maakten door in een compilatie van Lefto te verschijnen, en in de jaren daarna verschillende solo-albums uitbracht en Tangram Records oprichtte. 

TITLE (live)

Het alias van DJ/producer Toon Janssens, wiens muziek kan beschreven worden als een mix van jazzy beats en funky elektronica. Zijn unieke manier van producen en creatieve kijk op elektronische muziek zorgde voor contacten met Cinematic Orchestra, Bonobo en Bilal, waarvoor hij ook steeds het voorprogramma mocht verzorgen. Hij werkt graag samen met collega-creators als Delv!s, Paul White, Chrome Brulée en Up High Collective, waarmee hij vanavond het podium deelt.

OLVO (live)

De oprichter van Low Kick Records, een Belgische beatmaker waar mensen al jaren met bewondering over spreken. Een man die veel synoniemen heeft, en al evenveel plaatjes uitbracht. Olvo combineert sprankelende beats met future bass en experimentale hiphop. Onthoud deze naam, als je'm nog niet kende, want de toekomst is bright voor OLVO!

Supafly Collective

OLVO @Dour Festival

Up High Collective DJ set


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk | kassa: 5 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Bekijk ook in cc

'NUFF SAID

Met Wouter Deprez, Öznur Karaca, Poetic Pilgrimage, Andy Fierens en Shazia Mirza

vr 6 okt 2017 - 20.30 uur

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'o

2600 West-Afrika

Een dag in het teken van de West-Afrikaanse cultuur

za 21 okt 2017 - 14.00 uur

2600 West-Afrika is een dag in het teken van de West-Afrikaanse cultuur. Kom met heel de familie naar ccBe en ontdek verborgen muzikaal talent.