'NUFF SAID

Met Maysoon Zayid, El Morabba3, Shaka Shams, Pedro Elias en Rayen Panday

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent. Iedere eerste vrijdag van de maand in de foyer van ccBe.

MAYSOON ZAYID is een Palestijns-Amerikaanse actrice, schrijfster en comédienne. Ze lijdt sinds haar geboorte aan hersenverlamming. Ondanks haar handicap is ze blijven vechten om haar droom waar te maken. Zo was ze headliner van het Arabs Gone Wild Comedy Tour en The Muslims Are Coming Tour en was ze naast Adam Sandler te zien in de film You Don’t Mess with the Zohan. In 2014 was ze het meest bekeken TED Talk van het jaar en een jaar later werd ze door BBC benoemd tot 1 van dé 100 vrouwen van 2015. Maysoon’s stand-up comedy is eerlijk, ontroerend maar vooral hilarisch!

EL MORABBA3 (JOR/PAL) zet de vibes van Amman om in fraaie en zwierige rock. De groep zingt over de frustraties die het leven in de grootstad met zich meebrengt, over de uitzichtloosheid van de wereld die hen omringt, maar evenzeer over hun vastberadenheid om zaken te veranderen. De band bestaat uit zanger/bassist Muhammad Abdullah, gitarist Odai Shawagfeh en drummer Dirar Shawagfeh.

SHAKA SHAMS is een 17-jarige woordkunstenaar uit Antwerpen die met zijn hypnotiserende stem en gedrevenheid hoofden doet draaien. Deze youngster met Zuid-Afrikaanse roots en old school vibe schrijft al sinds zijn elf jaar lyrics en is geen onbekende meer op open mics en festivals. Winnaar Violencia 2017.

PEDRO ELIAS is een Belgisch televisiepresentator, redacteur en schrijver. In 2014 debuteerde hij met de novelle ‘Van den Hond’. 'Van den hond' is een humoristische maar vooral melancholische wandeltocht van twee spartelende zielen door een verkaveling waarvan je na het lezen van dit boek zult hopen dat je er woont. Pedro werkt momenteel aan zijn tweede boek.

RAYEN PANDAY (NL) is een multitalent: hij is stand-up comedian, zingt, speelt piano en combineert dit allemaal in zijn shows. Ook buiten de grenzen van Nederland is zijn show een succes omdat zijn humor universeel is.
“Rayen is voor mij een allround comedian. Scherpe moves, zuivere tonen maar vooral keiharde grappen.” - Jandino Aspiraat

Deze editie wordt omgedoopt tot ‘NUFF SAID FOR LIFE ten voordele van Palestina Solidariteit. Voor elk verkochte ticket (15 euro) gaat er 5 euro naar het goede doel. Er zijn hapjes, drankjes en een tombola tijdens de pauze en na de voorstelling.

Volgende editie: 2 februari 2018

Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Steun het goede doel - 'Nuff Said For Life: 15 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

reserveren aangeraden