'NUFF SAID

met Samir Fighil, Tutu Puoane, Julie Mughunda, Derek Otte en Ben Norris

‘Nuff Said, een podium vol stad!
‘Nuff Said…. 10 jaar lang jouw fixer van borrelend vers en internationaal podiumplezier.
Comedy, literatuur, muziek… je zegt het maar.
Underground kruist hier elke maand de mainstream in een ongeëvenaard ‘Nuff Said-recept.
Nooit belegen, altijd vers.. ‘Nuff Said!

Geen ‘Nuff Said zonder trouwe orkestmeesters!
Afgelopen maand werden de blazers opgeblonken, nieuwe snaren gespannen en tanden gepoetst. De funkmeisters van BRZZVLL en woordpiraat Johan Petit zijn weer helemaal klaar om jouw ‘Nuff Said in 2018 voor te rijden…

SAMIR FIGHIL (NL) is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf, een goeie gast uit Nijmegen, is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap.

TUTU PUOANE is de Antwerpse queen of jazz. Tutu ruilde Zuid-Afrika voor ons land in 2004 en niet veel later trok ze op tournee met het Brussels Jazz Orchestra. Met BJO bracht ze oa een hommage aan Billie Holiday (Writing Billie) en Nina Simone (Goddamn!). In haar huidig repertoire zingt ze werk van Joni Mitchell.

JULIE MUGHUNDA is Antwerpse, net twintig, maar nu al verliefd op Rotterdam waar ze haar theateropleiding volgt. Zowel in de zomer als op een donkere winterdag kom je Julie steeds met haar pen tegen. Nu eens schrijvend aan een hiphop beat, dan weer voor een stukje theater of gewoon haar gedacht op papier.

DEREK OTTE (NL) noemt zich schrijvenaar en sprekenaar. Daarnaast is Derek de huidige stadsdichter van Rotterdam die soms in opdracht zijn woordkunsten op muren zet. Zo word je onder andere in The Hague Airport door Derek’s dichtwerk verwelkomd. Deze scherpe pen is geen ‘Nuff Said debutant meer, maar wees -met ons- toch maar benieuwd naar zijn tweede dichtbundel..

BEN NORRIS (VK) heeft ruim twintig jaar podiumtijd op de teller. Je zag deze veteraan van de lach misschien eens in ‘Nevermind the Buzzcocks’ en ‘Mock the week’. Toch blijft stand-up zijn métier. De avonden waarop Ben de zaal niet hélémaal in brand kreeg, zijn op drie vingers te tellen. One-liners messcherp, tempo witheet, deze Brit belooft niet minder dan Killer Gags!

Wil je deze editie niet missen, maar zegt jouw agenda No.. No.. No..?
‘Nuff Said n°81 dendert nog op donderdag 1 februari langs Gent (De Centrale, host: Maud Vanhauwaert) en eindigt zaterdag 3 februari in Genk (C-mine, host: Erhan Demirci)

Volgende editie: 2 maart

Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem