'NUFF SAID

met De Hygiena's, Brother Ali, Sam Hoeck, Dalilla Hermans en Jarred Christmas

‘Nuff Said…. 10 jaar lang jouw fixer van borrelend vers en internationaal podiumplezier. De funkmeisters van BRZZVLL en woordpiraat Johan Petit bliezen in februari een laatste zuchtje winterslaap weg. Samen staan ze weer helemaal fit om jouw ‘Nuff Said-lente op poten te krijgen..
Actueel en bloesemfris! En eind juni een ‘Nuff Said-festival!

DE HYGIENAS zijn een even uniek als eigenzinnig comedytrio. David Vennix, Jeroen Marien en Tom De Rons brengen zapcabaret vol bizarre sketches, aanstekelijke liedjes en absurde intermezzo's. Met materiaal schatplichtig aan Monty Python wonnen ze de juryprijs van het befaamde Leids Cabaret Festival.

BROTHER ALI (VS) staat als rapper hoog aangeschreven in de Amerikaanse underground-scène. Met scherpe teksten en een imposante overtuiging is deze tot de islam bekeerde albino al 20 jaar een unieke stem in de hiphop. Brother Ali vindt zijn inspiratie bij de golden age of hiphop met artiesten als KRS-One, Public Enemy en Rakim.

SAM HOECK studeert wijsbegeerte, maar heeft daarnaast ook een passionele pen. Soms mogen haar woorden in stilte worden gelezen. Af en toe laat ze haar prozaïsche poëzie op een publiek los. Ook is ze pasfotoverzamelaar.

DALILLA HERMANS schrijft voor Charlie Magazine en was afgelopen jaar soms te zien op de beeldbuis. Sinds ze in 2014 een tekst schreef over haar ervaringen met racisme, maakt Dalilla het haar missie om polarisatie te overstijgen en zoekt ze dialoog tussen mensen, ongeacht hun origine. In mei 2017 verscheen haar eerste boek, ‘Brief aan Cooper en de wereld’.

JARRED CHRISTMAS (NZ) is een innovatieve stand-upper uit het Britse circuit. Jarred’s humor is vlot, en spontaan gebracht met meesterlijke improvisatie en energieke verhalen. Jarred is een vaste waarde op het Edinburgh Festival en gewild headliner op internationale festivals over de hele wereld.

Facebook

Brother Ali


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Bekijk ook in cc

'NUFF SAID

met Samir Fighil, Tutu Puoane, Julie Mughunda, Derek Otte en Ben Norris

vr 2 feb 2018 - 20.30 uur

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'o

Supafly presents

An evening dedicated to women in Hip Hop

do 15 feb 2018 - 19.30 uur

Supafly Collective lanceerde in het najaar van 2017 een unieke samenwerking voor een reeks events in cultuurcentrum Berchem. De ladies krijgen er carte blanche en programmeren hun lokale muzikale helden in een gezellige setting.

Moed en Volharding

Kazoofanfare

za 9 jun 2018 - 16.00 uur

Laat je op sleeptouw nemen door de knotsgekke kazoofanfare Moed en Volharding. Deze aanstekelijke fanfare brengt een eigenzinnige ode aan de fanfares onder de kerktoren van weleer. Al meer dan 10 jaar bewaren ze de oude fanfare cultuur in zijn mooie traditie, weliswaar met een vette knipoog.