Tickets > bestellen

Via de website

Op onze website surft u naar de voorstelling van uw keuze. U kiest vervolgens uw plaats en betaalt online. U heeft de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvangt u uw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Indien u de tickets op papier via de post wenst te ontvangen betaalt u hiervoor 2 euro extra.

 

Aan de onthaalbalie

Ook aan onze balie kunt u tijdens de openingsuren van het onthaal of op de avond van de voorstelling zelf cash of met bankkaart of kredietkaart tickets kopen. Het onthaal van ccBe is open van dinsdag tot donderdag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 16.30 uur behalve tijdens de kerstvakantie, de zomer (de derde week van juli t.e.m. de tweede week van augustus) en op feestdagen.

 

Telefonisch

U kan bij ons telefonisch tickets bestellen via 03 286 88 20. U betaalt uw tickets vervolgens tijdens de openingsuren aan één van de balies van de Antwerpse cultuurcentra of op de locatie waar de voorstelling plaats vindt tot drie uur voor het begin van de voorstelling.

 

Voorverkoopprijs

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 16 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs.

 

Uitverkocht

Laat u op de wachtlijst zetten. Bel daarvoor naar 03 286 88 20 of stuur een mail naar ccberchem@stad.antwerpen.be. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijgt u bericht van ons.