Tickets > bestellen

Via de website

Op onze website surft u naar de voorstelling van uw keuze. U kiest vervolgens uw plaats en betaalt online. U heeft de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvangt u uw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Indien u de tickets op papier via de post wenst te ontvangen betaalt u hiervoor 2 euro extra.

Aan de onthaalbalie

Vanaf 3 oktober kunt u voor de aankoop van uw tickets voor ccBe terecht in bibliotheek De Poort – Willem Van Laarstraat 15, 2600 Berchem.
De tickets worden verkocht aan de balie van de jeugdafdeling op het gelijkvloers van dinsdag t.e.m. donderdag tussen 10 en 20 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur.
Tickets kunnen enkel met bancontact betaald worden.
De balie van ccBe zal enkel nog toegankelijk zijn een uur voor aanvang van een voorstelling. 

Voorverkoopprijs

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 16 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs.

Uitverkocht

Laat u op de wachtlijst zetten. Bel daarvoor naar 03 286 88 20 of stuur een mail naar ccbe@stad.antwerpen.be. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijgt u bericht van ons.

Laatkomers kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden zonder terugbetaling.